Städning Lidingö

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

En pålitlig aktör för städning på Lidingö

Vill du få mer tid över till roliga saker? Då föreslår vi att du lejer bort städning hemma. Hemstädning är något som tar oerhört mycket tid, och inte bara varje vecka – utan varje dag! Vi på Qleano har dessutom redan samlat mängder av skickliga städföretag på Lidingö som samtliga betalar sina avgifter, skatter och de är givetvis även är försäkrade. Via oss kan du inte bara få bukt med den tråkiga vardagsstädningen. Du kan även boka in en flyttstädning, kontorsstädning, trappstädning eller kanske en fönsterputsning?

Genom att använda dig av rut-avdraget kan du dessutom dra av 50 % på kostnaden för hemstäd, något du sparar in rejält med pengar på i längden. Varje år kan privatpersoner dra av 50 % på upp till 50 000 kronor om du fyllt 65 år, annars är det upp till 25 000 kronor. Kontakta oss idag så kan vi snabbt återkomma med ett pris för din bostad och dina behov!

Städning på dina villkor

När du anlitar städservice i Lidingö kan du få hjälp med det du vill. För att se vad som redan ingår i priset för en hemstädning kan du klicka dig in på hemstädning i Lidingö. Här har vi en lättöverskådlig PDF på vår checklista. Du kan givetvis även förändra listan genom att lägga till städmoment eller kanske ta bort något som inte behövs. Vi anpassar oss efter dig! Oavsett om du bor i en lägenhet på Lidingö eller en stor villa kan vi rekommendera en bra städfirma som täcker alla dina behov inom städ. Detta gäller även för flyttstädning i Lidingö.

Mer tid över, ett rent och fräscht hem och dessutom till ett riktigt förmånligt pris, kan det bli bättre? Kontakta oss på Qleano så hjälper vi dig att hitta en perfekt städhjälp för dig och underlättar din vardag! Vi kan även hjälpa dig hitta en flyttfirma i Lidingö.

Bli kontaktad