Städning Kungsbacka

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Kungsbacka städning – kontakta Qleano!

Att städa är inte svårt, men däremot är det tidskrävande. Känner du att ditt hem alltid är stökigt och rörigt? Detta kan mycket väl orsaka stress. Motverka stress och kaos i hemmet genom att anlita ett städföretag istället. I Kungsbacka finns det gott om professionella firmor, så många att det kan bli svårt att leta rätt på de riktigt bra. Men du behöver inte fundera mer på det. Vi på Qleano har nämligen redan gjort vår hemläxa. Genom att jämföra priser, tjänster och erfarenhet har vi idag samlat professionella och omtyckta städfirmor i Kungsbacka. Vill du läsa mer om våra olika tjänster kan du göra det under Flyttstädning Kungsbacka, Hemstädning Kungsbacka och Flyttfirma Kungsbacka.

Oavsett om du vill ha avlastning i vardagen, månadsvis eller kanske inför en flytt, kan vi hjälpa dig. Städservice kan nämligen innebära mer än bara hemstädning. Tvärtom kan du anlita en städfirma för att få bukt med smutsiga fönster, vindens oreda eller byggstädning. Du kan alltid vara säker på att våra anslutna städare är seriösa, vi har kvalitetssäkrat alla bolag och kollat upp att alla skatter betalas, att de har försäkring samt att de betalar arbetsgivaravgifter.

Med rut-avdraget kan du anlita städhjälp billigt

Många drar sig för att anlita hemstäd och städservice eftersom de tycker att de ”lika gärna kan utföra städning hemma på egen hand”. Men även om städning i sig inte är särskilt svårt är det ändå något som tar lång tid, som sliter på kroppen och som inte är så kul. När du använder dig av rut-avdraget för hushållsnära tjänster blir det inte dyrt att få städhjälp. Du kan dra av hela 50 % av arbetskostnaden på upp till 50 000 kronor (per år och person). Det är en märkbar summa.

För att få en offert för städ får du gärna kontakta oss. Du når oss på telefon, mejl eller via chatten. Kontakta oss redan idag så ser vi till att ditt hem blir skinande rent!

Bli kontaktad