Städning Katrineholm

Vi på Qleano erbjuder prisvärd städning i Katrineholm

Det blir alltid stökigt i ditt hem på ett eller annat sätt. Det handlar inte bara om kläder, disk och andra saker som står framme, med tiden så samlas även damm, hår, smuts och andra orenligheter på ytorna runt om i ditt hem. Att städa är oftast ett nödvändigt ont, något tråkigt och lite jobbigt som tillhör livets måsten. Det tar tid och energi, två saker som du oftast hellre spenderar på något annat. Med vår hjälp kan du enkelt skippa den värsta städningen. Vi erbjuder nämligen städhjälp i Katrineholm som passar alla möjliga förutsättningar, behov och krav. Vi erbjuder flyttstädning i Katrineholmhemstädning i Katrineholm, visningsstädning och byggstädning bland annat. Vi kan också hjälpa till med att hitta en passade flyttfirma i Katrineholm

Hur mycket är din tid värd?

Vår tid är vår mest värdefulla resurs och det gäller att spendera tiden väl. När du anlitar ett professionellt städföretag får du inte bara mer tid över till roligare saker, exempelvis att spendera mer tid med familjen eller din partner. Du får även ett rent, städat och fint hem. Vi går noga igenom alla delar i vår checklista för att du ska kunna återvända till ditt välstädade hem. Du kan naturligtvis även lägga till ytterligare tillval i checklistan om du vill att vi ska göra något speciellt. Vi accepterar olika städuppdrag och utmaningar, från storstädning och städhjälp i hemmet till flyttstädning, visningsstädning, byggstädning och mycket mer.

En lyxig tjänst som inte kostar skjortan

Att få sitt hem städat känns som något som endast de allra rikaste har råd med men så är inte fallet idag. Tvärtom så har regeringen gjort det billigare för alla att ta in städhjälp tack vare rut-avdraget. Du kan få 50 % av arbetskostnaden avdragen upp till 25 000 om du är under 65 år. Är du äldre än 65? Då är det upp till 50 000 kronor som gäller per person och år. Kontakta oss om du vill få en snabb offert eller vill veta mer om hur rut-avdraget fungerar!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Katrineholm

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!