Städning Karlskrona

Behöver du hjälp med städning i Karlskrona? Hör av dig till oss!

Hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning, alla är de omfattande på sitt eget sätt. I vardagen tar städning hemma upp otroligt mycket tid, värdefull tid du kunde använt till familj och vänner. För dig som ska flytta väntar också en stor städning, flyttstädningen. Denna extremt omfattande städning är kanske mer noggrann än någon annan. Här ska vitvaror dras fram, det ska tvättas och dammas av bakom skåp och tunga möbler och inte ett dammkorn får finnas kvar. Oavsett vilken typ av städning du är i behov av kan vi garanterat hjälpa dig.

Hos oss på Qleano finns flera duktiga och omtyckta städföretag anslutna och de kan hjälpa dig med allt från hemstädning i Karlskrona till flyttstädning i Karlskrona eller kanske visningsstädning. Vi har även möjlighet att hjälpa till att hitta en passande flyttfirma i Karlskrona ifall tiden inte riktigt räcker till. Om du funderar över priser och tidsåtgång får du gärna kontakta oss så kan vi snabbt återkomma med en offert. 

Städhjälp och andra smarta tjänster för dig i Karlskrona

Vi på Qleano förmedlar inte bara städare som utför hemstädning och flyttstädning. Du kan även kontakta oss för att få hem en städfirma som enbart putsar fönster, utför trappstädning eller liknande. Om du däremot är intresserad av just hemstädning kan du snabbt se vad som ingår här på hemsidan. Klicka dig in på >Tjänster och tryck sedan på >Hemstädning. Här kan du se länken till vår checklista. Ett tips när du vill anlita städning hemma är att du använder rut-avdraget för hushållsnära tjänster. Med detta avdrag blir det oerhört prisvärt att anlita städföretag i Karlskrona. Läs mer om hur rut-avdraget fungerar och vad som gäller hos Skatteverket.se.

När du får städservice kan du lägga din fritid på roligare saker än att skura golven. Istället kan du bjuda hem vänner på en middag, resa bort över helgen eller hitta på något annat. Kontakta oss om du är intresserad av att leja bort städ – vi hjälper dig!

Läs mer om våra tjänster i Karlskrona

Flyttstädning Karlskrona

Flyttfirma Karlskrona

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Karlskrona

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.