Städning Karlskoga

När du behöver städning i Karlskoga kan du höra av dig till oss

Ett städat hem ger dig en lugnare och fridfullare sinnesstämning. Det är dock inte ovanligt att man varken har tid, lust eller energi till att städa hemma. Det gäller speciellt för de lite jobbigare städmomenten, exempelvis badrummet, bakom soffan och listerna runt hela hemmet. Med vår hjälp behöver du inte tänka mer på dessa jobbiga delar av städningen, vi kan hjälpa dig att få det rent och fint i ditt hem på ett snabbt och smidigt sätt.

Låt oss hjälpa dig med din hemstädning i Karlskoga

Frigör din tid och se till att ditt hem oftare är rent och finstädat. Vi erbjuder städning hemma som inte bara är professionell, den är dessutom enkel att boka och fri från tråkiga överraskningar. Vi ger dig ett fast pris på städningen så att du direkt vet vad prislappen hamnar på. Själva städningen utförs i enlighet med vår standardiserade checklista. Du kan enkelt lägga till extra städning om du skulle vilja att vi gör något speciellt. Vi tar oss an många olika typer av städningar i Karlskoga. Förutom hemstädning i Karlskoga erbjuder vi även visningsstädning, kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning i Karlskoga och mycket mer. Vi kan dessutom hjälpa dig hitta en flyttfirma i Karlskoga.

Med rut-avdrag kan du få ned priset på hushållsnära tjänster

Rut-avdraget är ett skattemässigt avdrag som gör vissa tjänster billigare. Här ingår bland annat städning, vilket innebär att du kan få ett billigare pris för din städning. Om du är under 65 år kan du få ett rut-avdrag på 50 % av arbetskostnaden, upp till 25 000 kronor. Detta gäller per person och år. Är du över 65 år så är det upp till 50 000 kronor som gäller. Vill du veta mer om hur rut-avdraget fungerar och vad det skulle kosta för att få hjälp med just dina städbehov i Karlskoga? Hör av dig till oss eller för in dina kontaktuppgifter i formuläret på vår hemsida så ringer vi upp dig.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Karlskoga

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.