Städning Kalmar

Hör av dig till oss om du behöver städning i Kalmar

Det är något speciellt med att städa. Det upplevs nästan alltid som tråkigt men resultatet, ett fint och städat hem, är något vi alla vill ha. Ibland finns det dock olika faktorer som påverkar våra möjligheter att städa själva. Det kan handla om att energin helt enkelt inte finns där eller något ännu vanligare, att det inte finns tillräckligt med tid. Du går upp tidigt för att lämna barnen i skolan, jobba, hämta barnen och sedan är det dags för matlagning och alla andra av vardagens sysslor. Städningen blir snabbt ganska oprioriterad. Med vår hjälp kan du komma hem till ett rent och städat hem. Din dag blir genast bättre när golvet är dammfritt och även de där jobbiga platserna är rena och fina.

Vi erbjuder flera hushållsnära tjänster

Med hjälp av oss på Qleano kan du få hjälp med alla möjliga städuppdrag. Vi erbjuder visningsstädning, byggstädning, flyttstädning i Kalmar och naturligtvis även hemstädning i Kalmar. Våra städare har en checklista som de går igenom för att se till att städningen sker så snabbt och noggrant som möjligt. Du kan lägga till fler saker till checklistan om du skulle vilja. Vi ger dig även ett fastpris innan vi börjar städa, på så vis vet du exakt vad det kommer att kosta. Vi kan även hjälpa dig med flyttfirma i Kalmar.

Ge dig själv en trevlig överraskning

Att unna sig själv hemstädning kanske känns som en riktig lyxtjänst, och på många sätt så är det verkligen det. Helt plötsligt får du med tid över till roligare saker som ger ditt liv mer värde, exempelvis att vara med din familj, partner eller dina vänner. Även om hemstäd kan kännas som lyx så betyder det inte att det kostar skjortan. Faktum är att du enkelt kan få ned priset idag tack vare rut-avdraget. Kontakta oss redan idag så kan vi tillsammans gå igenom olika alternativ som kan passa just dig.

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Kalmar

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.