Städning Järfälla

När var sista gången du rengjorde köksfläkten? Anlita städhjälp i Järfälla!

Har du inte hunnit eller orkat städning hemma på sistone? Du behöver verkligen inte känna dig slarvig – det händer de flesta av oss. Vem orkar väl sätta igång att skura golv, damma lister och rengöra köksfläktar efter en lång dag på jobbet? Hur hade det känts om du aldrig mer behövde utföra hemstädning själv? Vi på Qleano samlar flera erfarna och professionella städföretag i Järfälla för att du ska slippa lägga tid på just städningen.

Priset för hemstäd är väl värt sin investering, särskilt med tanke på att priset inte ens är särskilt högt. Idag kan du som är privatperson utnyttja rut-avdraget, avdraget för rengöring, underhåll och tvätt. Detta innebär att priset kan bli 50 % lägre på summor upp till 50 000 kronor per person och år. Du förstår säkert att det då blir ganska billigt att anlita städservice i Järfälla. Mer om just hemstädning i Järfälla går att läsa mer om på vår hemsida.

Via oss på Qleano kan du inte enbart få hjälp med städ i hemmet, vi kan även hjälpa företag med kontorsstädningar, flyttstädning i Järfällaflyttfirma i Järfälla, byggstädningar samt visningsstädningar. För dig som dock vill ha just hemstädning har du även möjlighet att lägga till extratjänster som inte ingår i den vanliga städningen, till exempel fönsterputsning eller rengöring av vattenlås.

Vakna upp på lördagen utan en storstädning inplanerad

Att städa hemma är något som de flesta av oss tvingas göra under helgen, då vi är lediga. Men är verkligen den lediga tiden vi har till för att rensa och rengöra? Du kan säkert komma på 100 saker du hellre hade gjort på en ledig lördag än att stå på alla fyra och skura golvet i hallen. Du kan kontakta oss på Qleano för att få städhjälp i Järfälla. Vi kan då återkomma med ett prisexempel och reda ut eventuella frågetecken. Städfirma i Järfälla? Inga problem!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Järfälla

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!