Städning Hudiksvall

Anlita städhjälp i Hudiksvall och gör mer av det roliga i livet

Köket ska rengöras, golvet ska moppas, toaletten ska tvättas och skor ska ställas iordning. Städning hemma är något som inte bara tar oändligt mycket tid varenda dag, det är även något som bidrar till stress. Föreställ dig hur det istället skulle vara att komma hem, låsa upp ytterdörren och mötas av en städad och prydlig hall. När du sedan kliver in i ditt kök skiner både diskho och kylskåp, allt är tipptopp. Nu finns det inget mer som behöver städas, istället kan du ta upp en bra bok, slå dig ner i en skön fåtölj och bara njuta av ditt hem.

Vill du att detta ska bli verklighet? Då har du redan kommit en bra bit på vägen. Vi på Qleano har nämligen samlat flera bra och professionella städföretag i Hudiksvall på samma ställe. Oavsett om du bor mitt i centrum eller utanför stadskärnan kan vi hjälpa dig. Våra städteam utför hemstädning, flyttstädning i Hudiksvall och storstädning för såväl privatpersoner som till företag. Vi erbjuder även flyttfirma i Hudiksvall om behovet finns.

Så enkelt anlitar du städservice i Hudiksvall

En städfirma kan utföra allt från golvmoppning och rengöring av badrummet till skåpsluckor, lister, köksfläktar och mycket mer. För att se vad som ingår i en vanlig hemstädning kan du kolla in det på vår hemsida på följande länk: hemstädning Hudiksvall och tryck sedan på ”Checklista” så kommer du se exakt vad som ingår. Genom att ringa oss, chatta med vår kundsupport eller skicka iväg ett mejl kan vi även återkomma med en offert så du får en tydligare prisbild.

Hushållsnära tjänster som bland annat städning hemstäd, trädgårdsarbete eller barnpassning, är sådant du kan använda rut-avdraget till. Detta avdrag gör det möjlighet att anlita städhjälp till ett betydligt lägre pris. För att se exakt hur rut-avdraget fungerar för städ kan du gå in på Skatteverkets hemsida. Njut av fridfullheten och lugnet och lej bort städning hemma åt oss!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Hudiksvall

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.