Städning Falkenberg

Söker du städhjälp i Falkenberg? Vi hjälper dig!

Att dammsuga hela huset, moppa alla golv, rengöra toalett, köksfläktar, duschar och skåpsluckor tar sin tid. Det råder det inga tvivel om. Om du inte heller orkar ta itu med städning hemma finns det bra hjälp att få. Vi på Qleano har gjort det extra enkelt för dig som bor i Falkenberg, här har vi nämligen samlat ihop många av stadens städföretag på ett och samma ställe. Vi har redan jämfört och undersökt företagen för att se att de är professionella och betalar sina skatter och avgifter. Självklart har städfirmorna även försäkring. Vi har möjlighet att erbjuda hemstädning i Falkenberg eller flyttstädning i Falkenberg om ni är mitt uppe i flytten. Något mer vi kan erbjuda är även flyttfirma i Falkenberg som kan vara värt att kika vidare på ifall tiden inte räcker till. 

Få hjälp med städ!

En städfirma kan hjälpa dig mycket, både i vardagen och även månadsvis. Det är du och din familj som bestämmer hur ofta eller sällan ni vill ha städservice. Föreställ dig känslan av att komma hem på fredag kväll efter jobbet, öppna ytterdörren och mötas av ett skinande rent och prydligt hem. Hela helgen är räddad och du slipper städa själv!
Städservice är en billig och prisvärd tjänst

Om du bor i Falkenberg och inte själv orkar kolla igenom hela internet på vilka städföretag som finns i området, kan vi hjälpa dig. Här på Qleano har vi redan gått igenom mängder av städföretag i Falkenberg med omnejd, vi är en förmedlare och kan hjälpa dig matcha perfekt med en städfirma. Eftersom hemstäd är en tjänst som ingår i hushållsnära tjänster kan du använda dig av rut-avdraget för att få ner priset en del. Med avdraget kan du ta bort arbetskostnader på 50 % på upp till 50 000 kronor. Detta gäller per person och år.

Unna dig själv städhjälp och slipp lägga din egen fritid på att reda ut röran hemma. Kontakta oss på Qleano när du vill ha hemstädning på ett enkelt sätt!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Falkenberg

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.