Städning Fagersta

Söker du städning i Fagersta? Qleano hjälper dig!

Trött på röran du möts av i hallen varje dag? Eller den smutsiga diskon i köket som inte rengjorts på länge? Kaos och oreda hemma kan snabbt leda till stress. Stress är ju något du helst ska låta rinna av dig när du kliver genom din egen ytterdörr. Men misströsta inte, så här är det i de flesta hushåll, det finns helt enkelt inte någon tid över för städning hemma. Vi på Qleano kan dock hjälpa dig, vi älskar hemstäd och kan förmedla en professionell städfirma i Fagersta för dig som bor här!

Det har aldrig varit enklare att anlita ett städföretag i Fagersta. Nu behöver du nämligen varken leta rätt på och jämföra olika städfirmor. Istället kommer du till oss på Qleano. Vi har redan letat reda på professionella företag som alla är kvalitetssäkrade. Du kan givetvis sedan själv välja vilket av våra skickliga företag du vill välja. Vi har möjlighet att bistå med hjälp när det kommer till flyttstädning i Fagerstahemstädning i Fagersta och flyttfirma i Fagersta. 

Mycket som ingår när du beställer städhjälp

Städservice är något de flesta uppskattar, även om du inte får hemstädning varje vecka kan en omfattande städning en gång i månaden också göra stor skillnad. När du anlitar städ via oss på Qleano ingår noggrann städning i varje rum, oavsett om du bor i en stor villa eller mindre lägenhet. Våra städteam går igenom rum för rum och dammsuger, moppar, dammar, rengör och torkar av. I köket rengörs bland annat köksfläktar och hoar noggrant. Ibland kanske du vill ha mer specifika städmoment utförda, som fönsterputsning. Då är det bara att kontakta oss så löser vi det.

Kom ihåg att hemstädning ingår i hushållsnära tjänster. Detta innebär att du som privatperson har möjlighet att dra av så mycket som 50 % på upp till 50 000 kronor. Det är med hjälp av rut-avdraget du kan spara in en hel del pengar. Vi hjälper dig få mer tid över till annat, kontakta oss för städhjälp du också!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Fagersta

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.