Städning Bromma

Bor du i Bromma? Då kan du anlita städ här!

Bromma är ett omåttligt populärt stadsdelsområde i Stockholm kommun. Här finns många stora och vackra villor och även mycket lägenheter. Kanske bor du själv här? Få mer tid över att promenera i området, spendera helger i storstaden eller umgås med familj och vänner – anlita en städfirma i Bromma du med! Vi på Qleano har samlat många olika städföretag i Bromma, alla med stor kompetens och erfarenhet av hemstädning i Bromma. Oavsett om du skulle behöva avlastning i vardagen eller mer sällan kan vi hjälpa dig. Tillsammans med dig kan vi hitta en städlösning som passar.
Orkar du inte med städning hemma? Vi hjälper dig!

Fördelen med att beställa städhjälp i Bromma är att du sparar väldigt mycket tid. De flesta av oss vill bo i ett hem som är städat och ordningsamt. När kläder och skor ligger huller om buller i hallen, eller när köket har blivit ett förråd, är det inte konstigt om stressen kryper sig på. Hemmet ska ju vara din lugna och fridfulla oas, inte ytterligare ett stressmoment i vardagen. Vi på Qleano hjälper dig gärna anlita hemstäd, vi har många anslutna och duktiga städföretag som både utför städning vecko- eller månadsvis eller som utför mer omfattande städningar några gånger per år. Dessutom erbjuder vi flyttstädning i Bromma och flyttfirma i Bromma.

För hushållsnära tjänster gäller rut-avdraget

Du har väl inte missat att hemstädning är prisvärt? I och med att du som privatperson kan utnyttja rut-avdraget behöver städningen inte bli särskilt dyr. När du beställer städhjälp via oss på Qleano ingår dessutom allt du behöver för att få ett fräscht och rent hem. Vi går igenom varenda rum, dammar av lister, rengör fläktar och mycket mer. Om du är osäker på vad priset blir får du gärna kontakta oss så ger vi dig en offert. Våra städföretag har sina egna material så att de effektivt kan städa din lägenhet eller villa. Boka städservice du med!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Bromma

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.