Städning Bromma

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Bor du i Bromma? Då kan du anlita städ här!

Bromma är ett omåttligt populärt stadsdelsområde i Stockholm kommun. Här finns många stora och vackra villor och även mycket lägenheter. Kanske bor du själv här? Få mer tid över att promenera i området, spendera helger i storstaden eller umgås med familj och vänner – anlita en städfirma i Bromma du med! Vi på Qleano har samlat många olika städföretag i Bromma, alla med stor kompetens och erfarenhet av hemstädning i Bromma. Oavsett om du skulle behöva avlastning i vardagen eller mer sällan kan vi hjälpa dig. Tillsammans med dig kan vi hitta en städlösning som passar.
Orkar du inte med städning hemma? Vi hjälper dig!

Fördelen med att beställa städhjälp i Bromma är att du sparar väldigt mycket tid. De flesta av oss vill bo i ett hem som är städat och ordningsamt. När kläder och skor ligger huller om buller i hallen, eller när köket har blivit ett förråd, är det inte konstigt om stressen kryper sig på. Hemmet ska ju vara din lugna och fridfulla oas, inte ytterligare ett stressmoment i vardagen. Vi på Qleano hjälper dig gärna anlita hemstäd, vi har många anslutna och duktiga städföretag som både utför städning vecko- eller månadsvis eller som utför mer omfattande städningar några gånger per år. Dessutom erbjuder vi flyttstädning i Bromma och flyttfirma i Bromma.

För hushållsnära tjänster gäller rut-avdraget

Du har väl inte missat att hemstädning är prisvärt? I och med att du som privatperson kan utnyttja rut-avdraget behöver städningen inte bli särskilt dyr. När du beställer städhjälp via oss på Qleano ingår dessutom allt du behöver för att få ett fräscht och rent hem. Vi går igenom varenda rum, dammar av lister, rengör fläktar och mycket mer. Om du är osäker på vad priset blir får du gärna kontakta oss så ger vi dig en offert. Våra städföretag har sina egna material så att de effektivt kan städa din lägenhet eller villa. Boka städservice du med!

Bli kontaktad