Boka städning på Värmdö

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Slipp städning hemma – anlita en städfirma i Värmdö redan idag!

Undviker du helst att städa? Ligger det skor över hela hallen, disk som svämmar över i köket och handfat som inte rengjorts på länge? Välkommen till de flestas vardag! Att hemmet är stökigt är otroligt vanligt, de flesta hinner helt enkelt inte med att städa. Dessutom är det ju sällan lockande att dra fram dammsugaren och moppen. Men samtidigt vill du förmodligen inte bo i ett stökigt och ostädat hem, det kan snabbt leda till mer stress. Vi har dock en lösning på dina problem, svaret stavas hemstädning i Värmdö.

Vi på Qleano hjälper dig gärna hitta en passande städfirma på Värmdö, perfekt för dig som bor här eller i närområdet. När du bokar städhjälp via oss kan du alltid vara säker på att städföretagen har försäkringar och betalar alla sina skatter och avgifter. Vi har nämligen kvalitetssäkrat våra anslutna städare. Ett städföretag kan inte enbart hjälpa till med städning hemma, det vill säga den vanliga städningen. De kan även putsa fönster, rensa ur vinden, utföra trappstädningar och ta itu med den ökända flyttstädningen i Värmdö. Vi kan även erbjuda hjälp att hitta en flyttfirma i Värmdö.

Nu kan du få hjälp med städ till bra pris

Kostnaden för hemstäd är inte särskilt hög idag, särskilt inte när du använder rut-avdraget. Förr i tiden sågs städfirmor mer som en lyxprodukt, något endast välbärgade familjer la pengar på. Idag är det inte alls så. Genom rut-avdraget för hushållsnära tjänster har du möjlighet att dra ner priset med 50 %. Avdraget gäller per person och för ett år. Du kan dra av 50 % på mer (50 000 kronor) om du är 65 år fyllda, annars är det upp till 25 000 kronor per år.

Få städhjälp och slipp kaoset hemma. När du slipper lägga tid på städning hemma kan du göra andra mer viktiga saker!

Bli kontaktad