Städning Stockholm

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Städning i Stockholm – för allas trivsel

För att upprätthålla en god anda, en trivsam atmosfär och en hälsosam personal är städning viktigare än vad många tror. Smuts, damm och stökiga lokaler kan inte bara orsaka stress och oordning – det kan även leda till fysisk ohälsa. För att undvika kontinuerlig frånvaro på arbetsplatsen kan städhjälp därför vara av stor nytta. På Qleano sätter vi varje kund i fokus. Detta innebär att du som företag eller privatperson får ett individuellt och personligt bemötande så att vi ska kunna erbjuda städ utefter dina behov och önskemål. Låt oss hjälpa dig och dina kollegor arbeta och umgås i lokaler som är både rena och presentabla.

Ditt hem i Stockholm

Att bo i huvudstaden kan vara stressigt. Det finns mycket att göra, mycket folk att hinna träffa och man kan alltid hitta roliga saker att hitta på ute på stan. Därför vill man gärna inte lägga en massa onödig tid på städning hemma. Beställ hemstädning och låt oss göra ditt hem skinande rent så att du kan komma hem från spännande äventyr i staden för att kunna lägga dig i soffan och ladda dina batterier. Hemstädning i Stockholm kan också vara den ultimata lösningen för dig som har ett stort hus som känns omöjligt att hinna med emellanåt. Ta bort tyngden från dina axlar och lägg över bördan på ett städföretag. Vår städservice kommer tillåta dig och familjen att kunna få mer kvalitetstid tillsammans i ett rent och städat hem. Vi kan även erbjuda flyttstädning i Stockholm samt flyttfirma i Stockholm om behovet finns.

Är du inte säker på ifall du har råd? Låt oss då presentera rut-avdraget. Detta avdrag låter dig reducera priset på arbetskostnaden med 50 %, under förutsättning att du är berättigad till rut-avdraget. Låt en städfirma bli en del av ditt vardagsliv och få mer tid över till annat.

Bli kontaktad