Städning Skövde

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Få tid till annat med städning i Skövde

För dig som bor i Skövde finns det professionell städhjälp att dra nytta av. Vi på Qleano har kompetent och erfaren personal som kan hjälpa dig med städning hemma så att du ska kunna få gott om tid över till annat. Vi har individuell kontakt med varje kund för att kunna skräddarsy vår städning efter dina behov. Dessutom har du en nöjd kund-garanti för att säkerställa att vi lämnar efter oss ett skinande rent hem som du kan vara helt nöjd med.

En städfirma kan verkligen vara en räddare i nöden när dagarna inte verkar gå ihop. Många har det hektiskt på jobbet, vill hinna vara sociala med vänner och familj, ha tid för sina hobbys samtidigt som man vill kunna komma hem och vila i ett rent och städat hem. Att köpa hemstädning gör att du kan kryssa av en av de mest tråkiga sysslorna för att kunna njuta mer av det roliga i livet. Hemstädning i Skövde är både smidigt, underlättande och dessutom billigt. Rut-avdraget gör det möjligt för alla att kunna få hjälp med sina hushållsnära tjänster.

Städ för firman

Ibland känns det som att vi vandrar mellan det egna hemmet och arbetet. En smutsig, dammig och stökig arbetsplats kan inte bara höja stressnivån – det kan också leda till fysisk ohälsa. Ta hand om personalen genom att ta hand om lokalerna, och se till att representera ditt kontor på ett snyggt sätt för kunder och klienter. Anlita ett städföretag och det kommer visa sig i en friskare personal och ett mer effektivt arbete. Vi på Qleano ger dig personlig kundservice för att du ska känna att du får ut allt det du önskar av vår städservice. Vi möter alla kunder på en individuell nivå för att du ska kunna få ditt företag, lägenhet, hus eller annan lokal i det skick du önskar och så ofta du är i behov av det. Vi kan erbjuda bland annat byggstädning, flyttstädning i Skövde och flyttfirma i Skövde.

Bli kontaktad