Städning Skellefteå

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Håll rent med städning i Skellefteå

Att städa är inte något många hoppar i taket för att få göra. Men vi vill gärna ändå komma hem till ett städat hem eller arbeta i en städad och ren miljö. Det finns mycket vi vill hinna med att göra om dagarna och städ brukar inte vara något av dem. För att lyckas vandra mellan rena miljöer utan att behöva offra din egna tid kan du hyra ett städföretag. Med en städfirma som står bakom dig kan du minska på stressen, stryka städning från din to-do-list och känna en enorm trivsel.

Både hem och kontor är miljöer vi gärna vill ha dammfria och rena. Eftersom smutsiga miljöer kan påverka hälsan negativt ligger det oftast i allas intressen att hålla det rent. Garantera en bra och genomgående städning genom att anställa en städservice. Med städhjälp kan både kontoret, firman, eller det egna hemmet grundligt rengöras oavsett om det bara finns behov en gång eller kontinuerligt.

Rent där hemma

Efter en lång dag på jobbet vill man inte behöva komma hem till ännu fler sysslor. Med hemstädning i Skellefteå kan vi hjälpa dig att lyfta tyngden från dina axlar och se till att du kan komma hem och ladda batterierna istället. Hemstäd är en hjälpande hand som kan hjälpa dig underlätta bland alla dina hushållsnära tjänster, och som dessutom inte behöver kosta skjortan. Tack vare rut-avdraget har idag många möjlighet att få hjälp med städning hemma, och utan att det ska kosta skjortan. Vi på Qleano drar därför av 50 % av arbetskostnaden på din faktura så att du slipper fixa med rut, det gör vi åt dig. Sedan kan du lägga de extra pengarna och din extra tid på saker som gör dina dagar lite extra minnesvärda. Detsamma gäller om du är på väg att flytta och söker hjälp med flyttstädning i Skellefteå. I detta fall kan du även komplettera denna tjänst med hjälp från oss att hitta en flyttfirma i Skellefteå.

Bli kontaktad