Städning Sandviken

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

En städfirma kan hjälpa dig med din Städning i Sandviken

Aldrig förr har det varit både enklare och billigare att hålla rent. Genom att hyra ett städföretag kan du få både hem och kontor rent medan du får tid till annat. Livet är kort och dagarna ännu kortare. Ibland finns det helt enkelt inte tid för att som man vill hinna eller måste få med. Städning är något som man gärna kan utelämna från sin to-do-list, så varför inte hyra städhjälp!

Om du som privatperson vill ha hjälp med dina hushållsnära tjänster finns vi på Qleano här för dig. Vi arbetar individuellt med alla våra kunder för att du ska få just den hemstädning i Sandviken du önskar. Vi tar mer än gärna oss an alla uppdrag – oavsett om du vill ha on demand eller löpande. Tack vare rut-avdraget behöver du inte heller oroa dig för höga avgifter. Detta betyder att när du anställer en städservice så drar 50 % av kostnaden av från priset, vilket gör det ännu mer värt att låta någon annan sköta de tråkiga sysslorna i hemmet.

Hemstäd eller städ för kontoret

Vi på Qleano städar inte bara hem, utan kan alltid anpassa oss utefter dina behov. Med vår kompetenta och erfarna personal räcker vi gärna ut en hjälpande hand oavsett om det handlar om din lägenhet, hus, ditt kontor, firman och så vidare. Det viktigaste är att allt blir rent och att du får tid till de viktiga sakerna här i livet. Att få komma hem till ett rent och fräscht hem eller att få anlända till ett organiserat och dammfritt kontor adderar mer än vad du tror till din inre harmoni och trivsel. Låt oss hjälpa dig hålla rent i Sandviken!

Väntar en flytt kan det intressera dig att veta att vi erbjuder flyttstädning i Sandviken och kompletterande flyttfirma i Sandviken.

Bli kontaktad