Städning Piteå

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Få ordning och reda med hjälp av städning i Piteå

Bor eller jobbar du i Piteå? Eller ska du kanske flytta därifrån? Med en städfirma kan du få bukt på oordning, en stressig vardag eller helt enkelt göra din flytt enklare och smidigare. Att ta hand om alla hushållsnära tjänster själv kan ibland vara en omöjlighet, eller ses som spill av tid, en tid som du kan lägga på viktigare saker. Qleano är ett städföretag som kommer till undsättning med alla våra städprodukter och hjälper dig att hålla ordning och reda vart du än är i behov av det.

Stökiga och smutsiga miljöer är inte bara stresspåverkande, det kan också påverka din fysiska hälsa. Att vara omringad av dammiga och smutsiga arbetslokaler kan leda till sjukdom och därmed sjukskrivning vilket påverkar både företaget och arbetsgivaren negativt i det långa loppet. Med städhjälp kan du inte bara hålla personalen friska och glada, kontoret kan också presenteras snyggt för klienter och kunder. En städad lokal får alla att trivas bättre, vilket är en hög prioritet då vi spenderar nästan hälften av vår vakna tid på vårt arbete.

Städning kan vara billigt

Hemstäd behöver inte vara så dyrt som man tror. Tack vare rut-avdraget som gäller för hushållsnära tjänster för privatpersoner ger det oss möjlighet att dra av 50 % av dina städkostnader för att alla ska kunna få njuta av en mindre stressig och stökig vardag. En städservice är därför en möjlighet för alla oavsett ekonomi och livssituation. Vi fixar dessutom med avdraget så att du inte ska behöva tänka på något annat än att njuta av ett renligare liv.

Vi arbetar nära med alla våra kunder för att kunna anpassa vårt arbete helt efter behov och önskemål. Vill du ha hjälp med en flyttstädning i Piteå för att underlätta flytten? Eller vill du ha återkommande hemstädning i Piteå några gånger i månaden? Vi arbetar efter dina behov för att garantera en nöjd upplevelse. Vi kan till och med erbjuda hjälp med att hitta en flyttfirma i Nyköping.

Bli kontaktad