Städning Malmö

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

När du behöver städning i Malmö så kan du höra av dig till oss

Att ha det stökigt, dammigt och allmänt smutsigt är jobbigt för vårt mentala välbefinnande. Ändå städar vi oftast inte tillräckligt ofta. Det kan handla om att du inte har tid, inte har någon energi eller helt enkelt inte har lust att göra det. Ibland kan det även handla om att du inte vill ta hand om vissa av de jobbigare städmomenten, exempelvis att moppa golvet och skura toaletten. Vi på Qleano kan göra din vardag enklare genom våra hushållsnära tjänster. Du kan enkelt ta kontakt med oss om du vill ha hemstädning i din lägenhet, stuga eller villa.

Unna dig själv lite vardagslyx – låt oss sköta din städning hemma

Att få sitt hem städat, även om det bara är en gång i månaden, blir snabbt något som du börjar se fram emot. När du anlitar vår städfirma så kan vi enkelt anpassa oss efter vad du behöver och vilka förutsättningar du har. Vårt städteam går efter en checklista, vilket innebär att du får full koll över vad som kommer att städas. Vill du lägga till saker på listan så är det naturligtvis inga problem. Vi ger dig alltid ett fast pris på din hemstädning. Dessutom kan vi även hjälpa dig att dra ned på priset med hjälp av rut-avdraget. Du kan göra avdrag på 50 % av arbetskostnaden på städ, upp till hela 25 000 kronor om du är under 65 år. Äldre personer har en övre gräns på 50 000 kronor.

Hemstäd, flyttstäd och mycket mer – vi fixar det snabbt och effektivt

Att inte behöva städa på egen hand är skönt, även om det bara skulle vara så att vi hjälper till med de allra jobbigaste en gång i månaden. Vår städservice tar även hand om andra typer av städningar, exempelvis visningsstädning, flyttstädning och byggstädning. Nästa gång du behöver städhjälp från ett professionellt städföretag så vet du precis vem du ska kontakta. Vi erbjuder olika tjänster, vilka du kan läsa mer om under flyttstädning Malmö, hemstädning Malmö och flyttfirma Malmö.

Bli kontaktad