Städning Ludvika

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Beställ städservice i Ludvika till ett billigt pris!

Bor du i krokarna kring Ludvika? Eller kanske mitt i stan? Oavsett vart kan vi på Qleano hjälpa dig hitta en städfirma här som passar dina behov. Städning hemma, denna tidskrävande och tråkiga syssla, kan du nu bli kvitt med. Vi samlar nämligen många av de bästa städföretagen i Ludvika på en och samma plats. Med andra ord behöver du inte lägga någon tid på att hitta en städfirma i Ludvika online och sedan jämföra den med andra, det har vi redan gjort.

Via oss kan du anlita en städfirma som passar dig och din bostad. Kanske vill du bli av med vardaglig städning hemma? Vi har pålitliga och erfarna städföretag som utför vanlig hemstädning, detta kan du boka in som vecko- eller månadsvis. Klicka gärna in på Hemstädning Ludvika, så kan du se vår checklista med saker som ingår. Du kan även hitta vår checklista för flyttstädning under Flyttstädning Ludvika. Om du är uppe i en flytt kan det även vara av intresse att kika närmare på vårt erbjudande om flyttfirma i Ludvika.

Ett billigt pris för städservice i Ludvika

Att få städhjälp kostar inte särskilt mycket när du använder dig av rut-avdraget. Rut är ett avdrag som står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och täcker hushållsnära tjänster som bland annat hemstäd, barnpassning och trädgårdsarbete. Om du inte tidigare utnyttjat rut-avdraget har du mycket att vinna. Rut ger dig som privatperson möjlighet att dra ner kostnaden för hemstädning med 50 %. Hur mycket du kan dra av på beror på din ålder. För dig över 65 år är det upp till 50 000 kronor för person och per år. Om du är under 65 är det 25 000 kronor som är den årliga maxsumman.

Städservice kan ge dig en mer stressfri vardag, du sparar dessutom på kroppen. Att skura golv och tvätta fönster är sysslor som både är påfrestande för ryggen, axlarna och knäna. Men förutom den kroppsliga biten sparar du naturligtvis mycket tid. Istället för att städa kan du hitta på roliga saker ihop med vänner och familj. Boka in städ i Ludvika redan idag!

Bli kontaktad