Städning Linköping

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Vi kan förmedla en perfekt städfirma i Linköping åt dig!

Drömmer du om ett rent, städat och vackert hem? Har du inte tid över att själv ta itu med dammiga lister, smutsiga köksfläktar och den omfattande badrumsstädningen? Eller orkar du helt enkelt inte? Då är det väldigt bra att du kommit hit. Vi på Qleano kan nämligen hjälpa dig hitta en städfirma i Linköping som möter dina krav. Att få städhjälp uppskattas av de flesta, från trebarnsföräldern till den som bor ensam. Det är något härligt med att få komma hem och mötas av ett städat hem.

Vi kan städning hemma och sätter höga krav på våra anslutna städföretag i Linköping. När du anlitar en städfirma genom oss får du möta ett professionellt, erfaret och pålitligt städteam. Vi utför dessutom inte endast hemstädning i Linköping, via oss kan du även boka in en flyttstädning i Linköping, en byggstädning eller kanske en visningsstädning – perfekt för dig som ska sälja din bostad. Vi kan även erbjuda hjälp med att hitta en flyttfirma i Linköping.

En bra deal får du med rut-avdraget

Rut-avdraget gör det möjligt för de flesta i Sverige att ha råd med hushållsnära tjänster som exempelvis städning. 50 % avdrag på priset gör ju en enorm skillnad. Idag är det oerhört prisvärt att få städservice i Linköping och i övriga delar av landet. Men att leta rätt på den bästa och mest kvalificerade städfirman kan vara desto svårare, det finns ju ganska många. Du behöver dock inte oroa dig över det. Vi på Qleano har redan undersökt saken och samlat alla de bästa och erfarna firmorna här, på en och samma plats.

Speciella önskemål?

När du ska boka in städ i Linköping kan du enkelt kolla in exakt vilka delar inom städ som ingår.  Scrolla ner litegrann så kan du kolla in vår checklista. Saknas något du vill ha städat? Då går det bra att lägga till detta, kontakta oss så hjälper vi dig!

Bli kontaktad