Städning Landskrona

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Behöver du avlastning i vardagen? Anlita städhjälp i Landskrona!

Oavsett om du är villaägare eller bor i en hyreslägenhet kan du behöva avlastning ibland. Städning hemma är en syssla som varken lockar eller tar slut, hemmet blir stökigt gång på gång. Har du fått nog av att torka rent vitvaror, damma köksfläkten och krypa runt på alla fyra för att få rent golvet i badrummet? Då har du kommit till rätt ställe. Vi på Qleano hjälper dig som bor i Landskrona med hemstädning. I Landskrona med omnejd finns många skickliga städföretag som är mer än redo att ta sig an din bostad. Hos oss på Qleano kan du få hjälp med flyttstädning i Landskrona, hemstädning i Landskrona och flyttfirma i Landskrona.

Hemstäd är en effektiv och smart tjänst som till ett väldigt bra pris kan ge dig mer tid över i vardagen. Men förutom att du sparar en hel del tid på att slippa städning hemma, kommer du också märka att stressen lättare rinner av dig när du kommer hem efter jobbet. Istället för att mötas av en kaosartad hall och ett stökigt kök kan du istället komma in och känna den rena doften och se hur prydligt och fint allt är.

Ett bra pris när du anlitar städhjälp i Landskrona

Kostnaden för en städservice varierar en hel del eftersom priset baseras på både bostadsytan men även särskilda krav och önskemål. Dock är en sak säker – kostnaden för städ är otroligt prisvärd. Med rut-avdraget för hushållsnära tjänster kan du idag betala 50 % mindre för en städfirma. Vill du ha städning hemma veckovis brukar avdraget ändå räcka hela året. För dig som är under 65 år får du nämligen dra av 50 % på kostnader upp till 25 000 kronor, är du över 65 är det den dubbla summan, 50 000 kronor.

Städhjälp passar alla, oavsett om du är äldre och har ont i kroppen, bor själv, har en stor familj med många barn eller lever ihop med ditt husdjur!

Bli kontaktad