Städning Köping

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Söker du städservice i Köping? Välkommen till Qleano!

Bor du i Köping? I så fall kan du redan idag få bukt med städning hemma. Här har vi samlat våra erfarna och professionella städföretag i ditt område. Du kan enkelt välja en städfirma som känns bra. Om du endast är ute efter hemstäd kan du även kolla in vår checklista. Klicka in på Hemstädning Köping där du kan hitta vår checklista för att se exakt vad som ingår i priset. Apropå priset så skiljer sig det eftersom vi baserar offert på bland annat bostadsyta, speciella preferenser och liknande. Hör av dig till oss idag så kan vi återkomma med ett pris inom kort.

Hemstädning är endast en av våra tjänster. Hos oss på Qleano kan du även boka in visningsstädning, trappstädning, byggstädning och flyttstädning i Köping samt flyttfirma i Köping. För företag har vi även kontorsstädningar som brukar vara omtyckta. Men ändå är det ofta just hemstädningen som lockar våra kunder i Köping, och inte undra på. Att städa hemma tar tid, värdefull tid och dessutom sliter det på kroppen.

Städhjälp till bra priser hos oss

Städservice var länge något som sågs som en lyxprodukt och inte något som den vanliga familjen hade råd med. Idag blåser det dock nya vindar – hemstädning är något de allra flesta har råd med. Hur kan då detta komma sig? Har du hört talas om rut-avdraget? Detta smarta avdrag gör att privatpersoner runt om i landet kan dra ner priset på hushållsnära tjänster med 50 %.

Rut-avdraget kan användas av alla privatpersoner i Sverige men är lite olika beroende på ålder. Är du under 65 år kan du dra av kostnaden för exempelvis städning med 50 % på upp till 25 000 kronor (per år och per person). Men skulle du vara äldre kan du dubbla summan och dra av 50 % på 50 000 kronor. Beställ städ idag!

Bli kontaktad