Städning Karlstad

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Bor du i Karlstad och behöver hjälp med städningen? Kontakta oss!

Ditt hem är din oas, en plats där du kan hämta krafter och ladda upp dina batterier. Det är här vi spenderar en stor del av vår tid, själva eller tillsammans med nära och kära. Därför är det viktigt att du tar hand om ditt hem på bästa sätt. Genom att ha det fint, rent och städat hemma får du inte bara ditt hem att se bra ut, du får även en lugnare och mer harmonisk sinnesstämning själv. Städ är dock inte något som alla tycker om. I många fall kanske det saknas tid, lust och energi till städningen. Du kanske har så många andra saker för dig att städning hemma blir lidande. Det kan även vara så att du helt enkelt inte vill städa mer utan hellre skulle vilja lägga tiden på annat. Vi på Qleano står redo att hjälpa dig med din städning hemma, oavsett om det gäller hemstädning i Karlstad eller kanske flyttstädning i Karlstad. Vi kan också hjälpa till med att hitta en passande flyttfirma i Karlstad

Snabbt, enkel och prisvärd städservice

Vi vill att det ska vara enkelt att använda sig av våra hushållsnära tjänster. Genom oss kan du snabbt och lätt få hjälp med städningen hemma. Vi arbetar med standardiserade checklistor för att se till att städningen sker både noggrant och effektivt. Dessutom får du alltid ett fast pris av oss, vilket innebär att du slipper överraskningar när städningen är genomförd. Idag är hemstädning inte en lyxtjänst som få har råd med. Faktum är att du kan få ned priset för städningen med hjälp av rut-avdraget.

Vi utför flera typer av städningar i Karlstad

Förutom hemstädning tar vi oss även an andra utmaningar och uppdrag, exempelvis byggstädning efter en renovering, visningsstädning inför en försäljning eller flyttstädning när det är dags att lämna ditt hem. Vi kan även hjälpa dig med städningen på en regelbunden basis eller ett par gånger om året. Hör av dig om vilka behov du har så kan vi säkerligen komma fram till en bra lösning tillsammans.

Bli kontaktad