Städning Jönköping

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Behöver du städning i Jönköping? Vi står redo att hjälpa dig!

Det känns alltid bra att komma hem till ett rent, fint och städat hem. Något som oftast inte känns lika bra är själva städningen. Det tar tid, det är tråkigt och det brukar vanligtvis vara något som många drar sig för att göra in i sista sekunden. Ibland handlar det helt enkelt om att tiden inte finns, du kanske har fullt upp med jobb, familj, fritid och vänner. Att dessutom behöva städa rent hemma kommer att bli på bekostnad av något annat. Det behöver dock inte vara så. Vi på Qleano erbjuder städning i Jönköping som du med fördel kan använda dig av för att få ett städat hem. Våra hushållsnära tjänster är prisvärda, enkla och framför allt professionella.

Snabb och tydlig offert

Vi erbjuder flera typer av städtjänster. Du kan till exempel låta oss städa en gång i månaden med hemstädning i Jönköping. Då kan vi ta hand om alla de jobbigare delarna, exempelvis moppa golvet, skura och städa toalett och badrum, dra med trasan längst med lister och så vidare. Vi har en standardiserad checklista som vi går efter, du kan enkelt lägga till fler saker till den vid behov. Vi kan även erbjuda mer regelbunden städning, kanske var annan vecka eller ännu oftare. Dessutom sköter vi även visningsstädning, flyttstädning i Jönköping, flyttfirma i Jönköping och byggstädning bland annat.

Ta kontakt med oss så kan vi ge dig en snabb offert. Vi jobbar alltid med fasta priser. På så sätt vet du alltid vad det kommer att kosta och du slipper otrevliga överraskningar. Du kan även få ned ditt pris med hjälp av rut-avdrag. Hör av dig till vår städfirma så kan vi förklara mer om hur detta fungerar. Du kan antingen föra in dina kontaktuppgifter via vår hemsida eller själv ringa alternativt mejla till oss.

Bli kontaktad