Använd Qleano för att boka städning

Bli kontaktad

1. Skicka in din förfrågan

Du börjar med att skicka in din förfrågan. Ange bara vad du vill ha hjälp med, när du vill ha hjälp och vart du vill ha hjälp. Beroende på vad det är för typ av uppdrag får du ett pris vändande till din mail eller så ringer vi upp dig för att ställa lite kompletterande frågor. Du väljer själv hur du vill kommunicera med oss. Telefon, mail eller chatt, whatever floats your boat!

2. Fast pris på ditt uppdrag – kostnadsfri och förutsättningslös offert

Efter att du skickat in din förfrågan kan du sitta lugnt i båten. Allra oftast direkt, men senast en arbetsdag, efter att du skickat in din förfrågan återkopplar vi med ett prisförslag på det uppdrag du vill ha hjälp med. Offerten är alltid förutsättningslös och du förbinder dig inte till någonting.

3. Den stora städdagen närmar sig

När du valt att boka din städning via Qleano kommer du att få all information du behöver ha inför uppdrag skickat till dig via mail. Vi har försökt göra det så tydligt som möjligt i vad som behöver förberedas innan vi kommer ut till dig. Städteamen består av erfarna städare och vi utgår från våra checklistor när vi utför ditt städuppdrag. Givetvis kan du alltid ringa vår support om det dyker upp några frågor före, under eller efter städningen.

4. Rent och klart!

Efter att uppdraget är utfört lämnar våra städteam nyckeln på det sätt vi kommit överens om. Du har alltid en besiktningsgaranti på utfört uppdrag. Hur lång garantitiden är beror på vilket typ av tjänst det handlar om. För flyttstädning har vi hela 14 dagars garantitid. Fakturan kommer att skickas till dig någon dag efter utfört uppdrag. Om den mailas över kan det vara bra att slänga en extrakik i skräpposten för att se så att den ej fastnat där. Vill du sedan boka Qleano för någon annan typ av städning, som hemstädning? Då är det bara att chatta, maila, ringa!

Bli kontaktad

Bli kontaktad