Hemstädning i nya städer
 • Hemstädning i nya städer

  Hemstädning i Malmö, Göteborg och Stockholm

  När du spenderar fler timmar på jobbet än hemma och inte hinner med att njuta av din lediga tid eller slappna av, då ska du kontakta oss. Vi ger dig fler timmar att leva på. 

  Vi hjälper kunder och vardagshjältar med hemstädning och storstädning i hela Sverige och har på senaste tiden lagt krut på att kunna serva våra kunder i Skåneregionen med ännu bättre service.

  Under en längre period har vi sökt med ljus och lykta efter riktigt duktiga samarbetspartners i bland annat Malmö när det kommer till hemstädning. Nu kan vi stolt meddela att vi sedan en tid tillbaka är igång på riktigt och hjälper kunder i Malmö-, Lund- och Helsingborgsregionen. Det innebär att du av oss på Qleano kan beställa hemstädning i hela Mälardalen, Stockholm, Göteborg, Skåneregionen och många fler städer. Som kund till oss på Qleano får du en personlig kontakt som hjälper dig med din hemstädning. Du ringer eller mailar in till oss och kan direkt välja mellan flera olika städbolag. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap om våra samarbetspartners och om branschen i det stora hela hjälper vi dig att bli matchad mot ett bolag som uppfyller just dina krav.

  • Alltid fasta priser på ditt uppdrag
  • Du väljer själv om du bara vill ha hjälp en gång eller med ett givet intervall
  • Vi städar alltid efter vår checklista för hemstädning – så att du vet vad som gäller

   

  För att du ska känna dig extra trygg har vi på Qleano gjort noggranna kontroller av bolagen så att det städbolag du anlitar i Malmö, Helsingborg eller Lund betalar rätt sociala avgifter och skatter och är ansvarsförsäkrade.

  Håll även utkik efter vår app som släpps i början av 2016. Mer om det kan du läsa här!

   

Bli kontaktad