Flyttfirma Umeå

Smidig flytt tack vare flyttfirmor i Umeå

Är det dags för en flytt inom Umeå? Då har du helt klart hamnat på helt rätt ställe. Vi på Qleano är nämligen experter på allt som handlar om just flytt! Oavsett om flyttlasset ska gå från ett stort hus utanför stan eller en mindre lägenhet centralt i Umeå så hittar du garanterat rätt flyttfirma för jobbet här. Med rätt hjälp så behöver nämligen en flytt inte vara en så stor och jobbig grej som det kan vara om man gör allt själv, utan istället kan det vara en rolig och spännande tid. Visst är det alltid omtumlande att flytta, men med bra flytthjälp, så blir det både lättare och roligare att byta hem.

Fördelarna med att använda sig av flytthjälp

Har du kanske tidigare alltid tagit hand om dina flyttar helt på egen hand, men är intresserad av att ta hjälp? Det är fullt förståeligt, att flytta är alltid en stor händelse som tar mycket tid och kan vara väldigt stressande. Med rätt hjälp behöver en flytt inte vara så jobbig, tro det eller ej. För inte bara kan en flyttfirma hjälpa en med flytten i sig med transport och allt vad det innebär, de kanske också hjälpa till med packningen. Du väljer själv om du vill ha hjälp med både nedpackning och uppackning eller bara ett av alternativen. 

När allting är klart med själva flytten så kommer man till nästa problem, nämligen flyttstädningen. Det sista man vill när man precis tagit sig igenom en flytt är nog att åka tillbaka till sitt gamla hem och städa ur det noggrannare än någonsin förr. Så varför inte ta hjälp med det också? Vi på Qleano har nämligen riktigt bra koll även på flyttstädning, och du kan läsa mer om flyttstädning i Umeå här

Vad kostar det att få hjälp med en flytt i Umeå?

Att säga ett exakt pris på vad en flyttfirma kostar på rak arm är inte helt lätt, det beror nämligen på från flytt till flytt. Ska du flytta med hela familjen från ett stort hus, eller från en mindre lägenhet där bara du har bott? Som du nog förstår skiljer sig priset en hel dem emellan. Det bästa är därför att fylla i vårt kontaktformulär och få en kostnadsfri offert bara inom en minut. Priset är baserat på dina behov och är dessutom fast, så du kan vara säker på att det inte tillkommer några dolda kostnader längre fram. 

Och du, glöm inte bort RUT-avdraget! Nu för tiden gäller nämligen RUT-avdraget även på arbetskostnaden vid flytthjälp, vilket innebär att du kan dra av 50% av priset på din faktura. Låter det krångligt? Oroa dig inte, vi på Qleano löser allt, så när du får fakturan och ska betala för flyttfirman så har vi redan gjort avdraget. Du behöver alltså inte göra något speciellt för att få nyttja bidraget, utan vi tar hand om det.

Vi hoppas att allting kring din flytt känns lite klarare, och tveka inte på att höra av dig till oss om du har några fler frågor. Stort lycka till med din flytt

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Umeå

Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.