Flyttfirma Sollentuna

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flytthjälp varje månad

Låt oss hjälpa dig med din flytt i Sollentuna

Anser du att du har för lite tid över till det som gör livet värt att leva? Om du vill ha mer tid och energi till annat så kan du med fördel lägga över städningen till oss. Vi kan nämligen hjälpa till med alla möjliga städrelaterade tjänster, från veckostädning till komplett flyttstädning i Sollentuna. Genom att låta oss ta hand om ditt hem kan du få mer tid över till att njuta av staden, leka med barnen eller kanske göra något kul med din partner.

Vilka är vi?

Vi är en städförmedling som arbetar med städföretag över hela landet. Varje dag får vi in hundratals städförfrågningar, dessa fördelar vi ut till de städfirmor vi arbetar med. Alla företag som vi samarbetar med har undersökts noga för att vi ska kunna gå i god för att de ger dig ett gott städresultat. När du ber oss om ett prisförslag så får du även en checklista. Där finns allt som städarna kommer att utföra. Priset är dessutom fast, vilket innebär att du har full koll redan från start. Det exakta priset beror i första hand på hur stor yta vi ska städa och vad det är för typ av städning du vill ha.

Du kan alltid få ned priset med RUT-avdraget

I över 10 år har du kunnat använda RUT-avdraget för att få ned kostnaden för vissa tjänster. Här ingår bland annat städning och även andra tjänster, exempelvis när du anlitar en flyttfirma i Sollentuna. Perfekt när du vill ha hjälp vid en flytt. RUT-avdraget gör att du kan dra av halva arbetskostnaden upp till 25 000 kronor per person och år. Personer över 65 år har en gräns på 50 000 kronor. Vi hjälper dig gärna använda RUT-avdraget när du vill anlita oss för flyttstädning i Sollentuna eller någon annan typ av städning i Sollentuna så som byggstädning eller hemstädning i Sollentuna. Hör bara av dig så förklarar vi hur det går till.

Bli kontaktad