Flyttfirma Skellefteå

Hitta en flyttfirma i Skellefteå till ett bra pris

Är det dags för en flytt? Vad spännande! Oavsett om man flyttar för att exempelvis barnen flyttat ut, man har fått tillskott till familjen eller fått jobb på annan ort, så är en flytt alltid en stor händelse i livet. För även om det på många sätt är roligt att byta bostad, så kan det också vara väldigt stressigt och omtumlande. Tur då att det finns hjälp att få. Vi på Qleano har nämligen samlat alla de bästa flyttfirmorna i Skellefteå här hos oss, och du kan snabbt och enkelt få en kostnadsfri offert via vårt kontaktformulär.

När du anlitar flytthjälp så väljer du själv hur pass mycket hjälp du vill ha med din flytt. Antingen så kan du ta hjälp enbart med själva flytten med bärhjälp och transport, men en flyttfirma kan göra mer än så. För precis som att de är experter på att lyfta tunga lådor och transportera de säkert så har de också riktigt bra koll på packning. Välj själv om du enbart vill ha hjälp med nedpackningen eller även uppackningen. Att flytta blir betydligt mindre stressigt om man tar bra hjälp med alla moment som annars kan kännas lite överväldigande.

Vilket pris brukar hjälp från en flyttfirma kosta?

Det är inte helt enkelt att på rak arm säga ett exakt pris på vad en flyttfirma skulle kosta. Det är nämligen en hel del saker som spelar in. Ska du exempelvis flytta från ett stort hus nere vid vattnet, eller från en liten lägenhet inne i centrum? De två skiljer sig varandra åt, inte minst när det kommer till hur stort bohaget är. För att få ett prisförslag anpassat efter dig ber vi dig därför fylla i vårt kontaktformulär, och bara inom en minut får du en kostnadsfri offert. Givetvis innebär offerten inga skyldigheter för dig, och dessutom så har våra offerter alltid fast pris. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att några dolda kostnader kommer tillkomma vid ett senare tillfälle, priset är alltid fast.

Tre anledningar att anlita flytthjälp via Qleano

Vi på Qleano har stenkoll på allt som handlar om flytt, men du kanske undrar vad det innebär? Det kan vi förstå, har man aldrig anlitat en flyttfirma tidigare så är det såklart en hel del man funderar över. Vi har därför samlat tre punkter som förhoppningsvis gör det lite enklare för dig att förstå vad du får om du anlitar flytthjälp i Skellefteå via oss:

  • Din flytt är alltid försäkrad. Om olyckan skulle vara framme kan du alltså vara lugn, vi tar hand om det.
  • Vi sköter RUT-avdraget åt dig. Tack vare avdraget kan du dra av så mycket som 50% på din faktura, och vi löser allt praktiskt åt dig.
  • Vi har inte bara koll på flyttfirmor, utan även flyttstädning. Så behöver du även hjälp med flyttstädning i Skellefteå? Vi löser det åt dig!

Om du skulle ha några andra frågor så är du såklart alltid välkommen att kontakta oss, vi hjälper gärna till. Stort lycka till med din flytt!

STRÅLANDE!
Ditt meddelande är mottaget och vi återkommer till dig så snart vi har möjlighet.

Kostnadsfri offert inom 1 minut Svar direkt via mail eller sms.

Städ- & flyttjänster Skellefteå

Över 40 000 utförda uppdrag i hela Sverige
Kundrecension - flyttstädning Malin
star star star star star

Bra service, lätta att få tag på och måna om att det skulle bli ett bra jobb. Kan varmt rekommendera!

Kundrecension - Flyttstädning Sofia
star star star star star

Otroligt bra bemötande! Trots sista minuten-förfrågan fixade de städningen med glänsande resultat. Rekommenderas varmt!

Kundrecension - flyttstädning Erik
star star star star star

Jag är väldigt nöjd med flytttjänsterna. Snabb offert per mail och smidig bokning.