Flyttfirma Landskrona

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för flytthjälp varje månad

Söker du flyttfirma i Landskrona? Vi kan ta hand om din flytthjälp!

Det är svårt att försöka ta hand om en flytt helt på egen hand. Det finns helt enkelt för många saker att göra, från att packa ned varenda liten sak i ditt gamla hem till att bära ut möbler, köra bort alla flyttlådor och sedan bära upp allt till det nya hemmet. Sedan ska allt packas upp, organiseras och slutligen så kanske du kommer på att du även ska städa rent det numera tomma hemmet du lämnade. Vid det här laget känns det säkert väldigt jobbigt att behöva städa men vet du vad? Du kan alltid överlämna din flyttstädning i Landskrona till oss. Vi hjälper dig mer än gärna!

Snabb och effektiv städning i Landskrona

Vi är en städförmedling, vilket innebär att vi förmedlar städuppdrag till flera städföretag i både Landskrona och även närliggande städer. Alla företag vi arbetar med har kontrollerats noggrant, både när det kommer till städningen och även att de sköter sina verksamheter på ett hållbart sätt. På så sätt kan du lita på att städfirmorna vi skickar ut håller en hög nivå. För att ge dig extra säkerhet har vi även en nöjd kund-garanti på två veckor. Dessutom har vi även styrt upp städningen med hjälp av en checklista som bygger på Mäklarsamfundets checklista. Detta gäller alla våra typer av städning i Landskrona, alltså även hemstädning i Landskrona.

Lägg över städningen till oss

Om du är intresserad av flyttstädning i Landskrona, gör det lätt för dig själv och hör av dig. Du kan enkelt använda kontaktformuläret på vår hemsida, där anger du alla detaljer som vi behöver känna till för att kunna ge dig en prisoffert. Denna offert anger ett fast pris, vilket innebär att du har full koll på kostnaden från start. Det spelar ingen roll om du har en liten lägenhet eller en stor villa i Landskrona, vi tar oss an alla typer av städuppdrag! Vi ser fram emot att få hjälpa dig med städningen.

Bli kontaktad