CSR

CSR-fokus

Vi bryr oss

Vi jobbar med hundratals drivna operatörer via vår plattform och fokuserar mycket på att hjälpa dem att bygga bättre städbolag. Vi är själva ett entreprenörsdrivet bolag som gått från att vara ett traditionellt städbolag till att vara en expansiv plattform som hjälper kunder att hitta rätt städbolag för sina specifika behov.

Entreprenörskapet har alltid legat oss nära hjärtat och vi har valt att lägga vårt CSR-fokus inom just dessa områden och då särskilt på entreprenörskap för unga.

Qleano stöttar idag tre huvudsakliga initiativ

YoungDrive

YoungDrive är en entreprenörsutbildning för unga som har bedrivits sedan 2012. 2018 hade 17 000 ungdomar genomgått någon av YoungDrives utbildningar. Verksamheten har varit verksam i Botswana, Zambia och Uganda. Läs mer om YoungDrive här!

UngDrive

UngDrive ger ungdomar möjligheten att driva sommarlovsföretag. Qleano stöttar UngDrive i Eskilstuna där cirka 50 ungdomar årligen deltar i utbildningen där de får ett startkapital för att starta sina verksamheten och därefter stöd av erfarna entreprenörer och coacher under hela sommaren. Läs mer om UngDrive här!

Ung Företagsamhet i Södermanland

Ung Företagsamhet i Södermanland är ett utbildningskoncept som fokuserar på entreprenörskap i skolan. Årligen deltar tusentals elever i Södermanlands skolor i något av de olika utbildningskoncepten Ung Företagsamhet erbjuder.

Genom att stötta och driva dessa initiativ framåt vill vi vara en del i att ge fler ungdomar möjligheten att utveckla entreprenöriella förmågor att ta med sig in i resten av livet. Läs mer om Ung Företagsamhet här!

 

Bli kontaktad