CSR

CSR-fokus

Varje dag jobbar vi med hundratals drivna entreprenörer. Qleanos verksamhet går ut på att hjälpa tjänsteföretag att bli bättre genom att göra det enklare och roligare att köpa tjänster. Att hjälpa andra entreprenörer ligger i vårt DNA.

Vi tror på entreprenörskapet som förändringsfaktor i samhället och världen. Qleano vill vara med och ge alla människor möjligheten att kunna påverka sin egen framtid genom att förse dem med skills och kunskap nog för att kunna göra detta.

Vi har valt att engagera oss i ett område vi brinner för och ett område där vår kompetens och kunskap gör skillnad – entreprenörskap för unga. Därför har vi valt att backa upp Ung Företagsamhet i Södermanland och YoungDrive i deras arbete med ungt entreprenörskap.

Genom vårt engagemang vill vi vara med och bidra till att världens ungdomar får en rättvis chans att påverka sin morgondag. Såväl Ung Företagsamhet som YoungDrive gör detta genom att ge ungdomar grundläggande entreprenöriella verktyg samt självförtroende och självkänsla nog att förverkliga sig själva och driva igenom sina idéer och projekt.


Bli kontaktad