10% rabatt på flyttstädning via Be Resident

Kostnadsfri offert på en minut. Snabbt, smidigt och enkelt. 

En smidigare, snabbare och enklare flytt

Personlig hjälp

Certifierade partners

Beprövade processer

Vi ser till så att du får en dedikerad kontaktperson för ditt specifika flyttuppdrag. All hjälp du vill ha och behöver från samma person under hela flytten.

Qleano använder sig endast av beprövade och certifierade partners vid utförande av flyttstädning.

Vi utgår alltid från branschstandard med Mäklarsamfundets riktlinjer för utflyttningsstädning. Vi ger dig en tryggare flytt.

En flytt i världsklass

Vid en flytt är det viktigt att allting fungerar och att processen blir så smidig som möjligt. Vi vet hur viktigt det är med en bra dialog och en bra projektledning vid såväl stora som små flyttar. Du är i goda händer. Hela 98% av våra kunder ger vår support toppbetyg!

Kostnadsfri offert

Svar inom 1 minut per mail och SMS

Referenser

Erik

Maja

Byggstädning, Göteborg

Flyttkund, Stockholm

"Qleano tog hand om slutstädning av ett stort nyproduktionsprojekt vi var totalentreprenör för. Samarbetet gick väldigt bra och våra 40 lägenheter blev klara enligt deadline".

"Vi tog hjälp av Qleano vid en flytt. Flytten gick bra och processen var strukturerad. De gjorde jobbet över en dag allting blev godkänd av de nya ägarna."

Qleano - let's move!

Sedan 2011 har Qleano jobbat med att serva privatpersoner och företag med flyttrelaterade tjänster. Vi är idag en av Sveriges största aktörer på flyttstädning men utför också flytthjälp i många delar av landet.  När du anlitar oss får du en personlig projektledare som hjälper dig genom hela flytten.

Qleano AB

Org.nr. 556858-5318

qleano.se

support@qleano.se

010-330 99 55