10% rabatt på flyttstädning via Be Resident

Kostnadsfri offert på en minut. Snabbt, smidigt och enkelt. 

Personlig hjälp

Vi ser till så att du får en dedikerad kontaktperson för ditt specifika flyttuppdrag. All hjälp du vill ha och behöver från samma person under hela flytten.

Certifierade partners

Qleano använder sig endast av beprövade och certifierade partners vid utförande av flyttstädning.

Beprövade processer

Vi utgår alltid från branschstandard med Mäklarsamfundets riktlinjer för utflyttningsstädning. Vi ger dig en tryggare flytt.

En smidigare, snabbare och enklare flytt

Vid en flytt är det viktigt att allting fungerar och att processen blir så smidig som möjligt. Vi vet hur viktigt det är med en bra dialog och en bra projektledning vid såväl stora som små flyttar. Du är i goda händer. Hela 98% av våra kunder ger vår support toppbetyg!

En flytt i världsklass

"Qleano tog hand om slutstädning av ett stort nyproduktionsprojekt vi var totalentreprenör för. Samarbetet gick väldigt bra och våra 40 lägenheter blev klara enligt deadline".

Erik

Byggstädning, Göteborg

"Vi tog hjälp av Qleano vid en flytt. Flytten gick bra och processen var strukturerad. De gjorde jobbet över en dag allting blev godkänd av de nya ägarna."

Maja

Flyttkund, Stockholm

Referenser

Qleano - let's move!

Sedan 2011 har Qleano jobbat med att serva privatpersoner och företag med flyttrelaterade tjänster. Vi är idag en av Sveriges största aktörer på flyttstädning men utför också flytthjälp i många delar av landet.  När du anlitar oss får du en personlig projektledare som hjälper dig genom hela flytten.

Cleaning Services & Estate i Sverige AB

Org.nr. 556858-5318

qleano.se

support@qleano.se

010-330 99 55