Vi gillar Be Resident

Som hyresgäst eller hyresvärd har du 10% rabatt på din flyttstädning - ange rabattkoden Beresident16

Trygg och säker städning

Om Qleano

Sedan 2011 har vi jobbat med att hjälpa våra kunder med hushållsnära tjänster och städning i hemmet. Under hösten 2015 hade vi utfört över 15 000 städuppdrag från Ystad i söder till Kiruna i norr. Under de första åren drevs bolaget som en traditionell städfirma med egna anställda städare under namnet Cleaning Services och med Mälardalen som marknad. Som mest var vi 28 medarbetare ute på fältet innan vi ställde om verksamheten till at hjälpa andra städbolag att bli bättre och växa.. Idag har vi på Qleano över 70 anslutna städbolag.

Tillsammans med våra samarbetspartners jobbar vi för att förenkla köpet av städtjänster och lyfta kundupplevelsen i branschen. Vi jobbar aktivt med att göra kontroller av våra samarbetspartners för att du som kund alltid ska känna dig trygg med att använda dig av Qleanos tjänster.

Boka våra tjänster direkt på webben

Våra kunder

    Otroligt nöjd. Rent, trevligt bemötande både i telefon och på plats. Kommer att upplysa andra som behöver flyttstädning om detta företag.

    Cathrine B - flyttstädningskund

    Jag är jättenöjd med Qleanos städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.

    Johanna L - Västerås

Om du använder Be Resident kan du ange rabattkod "Beresident16" och få 10% rabatt på din flyttstädning

Vi gillar Be resident och att de jobbar för att göra andrahandsuthyrning tryggt och säkert för både hyresvärd  och hyresgäst under uthyrningsperioden. Vi gillar att Be Resident har som mission att skapa fler tillgängliga bostäder och därmed vara med och lösa ett stort samhällsproblem. Därför vill vi ge samtliga hyresgäster och hyresvärdar som använder deras tjänst 10% rabatt på våra flyttstädningar. Vi kan flyttstäda vid inflyttning, utflyttning och löpande däremellan för den som önskar det.

 

10% rabatt om du bokar via vår webapp med rabattkoden Beresident16

Boka din städning med Qleano

Vi på Qleano har hjälpt över 30 000 kunder att hitta rätt städbolag för deras specifika städuppdrag. Alla våra anslutna städbolag har sak- och ansvarsförsäkring samtidigt som de genomgått en kontroll mot Skatteverket. Till detta kan du alltid vända dig till vår support som alltid finns där för att svara på de frågor och funderingar som kan tänkas dyka upp. Tveka inte på att ta kontakt med oss för att få en snabb och kostnadsfri offert från en lokal städfirma. Alltid med fasta priser och besiktningsgaranti.

Så fungerar det »

Vill du bli en partner?

Bli kontaktad