Hemstädning Västerås

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för hemstädning varje månad

Hemstädning Västerås

Många familjer väljer idag att anlita utomstående hjälp när det kommer till städningen av hemmet. Visserligen är det inget problem att utföra städningen på egen hand men många anlitar ändå hjälp från städfirmor för att istället kunna prioritera helt andra saker. Det kan handla om att få mer tid över till arbete, familj, vänner och umgänge eller de egna fritidsaktiviteterna. För dem som har många järn i elden är det en mycket bra idé att anlita en städfirma som tar hand om underhållet av hemmet.

Qleano åtar sig alla typer av städtjänster i hemmiljöer i Västerås. Det spelar ingen roll hur stor eller liten bostaden är eller om städningen skall utföras flera gånger i veckan eller mer sällan. Kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning som passar era behov och önskemål.

Att anlita oss för till exempel hemstädning Västerås kan vara en fördelaktig affär med tanke på de skattereduktioner man kan göra. Rut-avdraget gäller för alla hushållsnära tjänster som det kallas och här ingår städning som en del av dealen. Vill man använda sig av avdraget anger man det när man anlitar Qleano. Vi drar sedan av denna procent från summan på fakturan för att sedan istället få den delen av kostnaden från staten. Resultatet är alltså att ni som kund endast betalar halva den summa som tjänsten egentligen kostar – resten bekostar staten. Det är alltså en mycket bra deal att anlita Qleano för hjälp i och omkring hemmet. Genom att göra detta får man en professionellt utförd städning till ett fast pris samtidigt som man inte behöver lyfta ett finger i stort sätt. Istället tar en duktig städpartner över för en stund och ser till att lämna ert hem i toppskick medan ni kan ägna er åt betydligt mer underhållande aktiviteter.

Bli kontaktad