Hemstädning Nyköping

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Hemstädning Nyköping - ta in offerter kostnadsfritt

Det finns många städbolag i Nyköping och Qleano är ett av dem. Som oftast i mellanstora städer är majoriteten av bolagen, som jobbar med städning i Nyköping, små fåmansföretag med endast ett par anställda. Att anlita ett mindre städbolag kan innebära en trygghet för dig som kund då du enkelt kan lära känna såväl ägaren till städbolaget som personalen som kommer att hjälpa dig i din vardag. Idag finns många olika sätt att hitta städbolag på för att få offert på just ditt städuppdrag. Antingen använder du offertsidor där du får offert från flera städbolag samtidigt eller så vänder du dig direkt till företaget genom att maila eller ringa.

Att som privatperson ta hjälp med Rut-tjänster har blivit allt vanligare och det finns mycket bra information om skatteavdraget på vår hemsida. Sedan Rut-avdraget infördes under sommaren 2007 har användningen av hemstädning, flyttstädning och många andra tjänster exploderat. Det är nu ett prisvärt alternativ för dig som vare sig har tiden eller orken att sköta den så krävande flyttstädningen eller den frekventa hemstädningen. Tjänster som omfattas av Rut-avdraget är bland annat:

  • Hemstädning
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Visningsstädning
  • Fönsterputsning

Om du vill använda dig av Rut-avdraget för att beställa städtjänster i Nyköping eller Oxelösund kan vi på Qleano hjälpa dig. Vi ser till att du alltid får tjänster utförda efter givna och beprövade checklistor samtidigt som du alltid kan beställa provstädning av oss, utan några förpliktelser Då vi hjälper dig att välja mellan flera olika lokala bolag får du också möjligheten att själv känna in och välja den aktör som passar dig bäst. Vi vet att det kan vara småläskigt att släppa in en främling i hemmet. Därför kvalitétssäkrar vi alla våra partners noggrant och du kan alltid vända dig till vår kundtjänst med de frågor och funderingar som dyker före, under eller efter att du haft din första provstädning.

Bli kontaktad