Städning Lidingö

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Städning Lidingö - hitta rätt städfirma för ditt hem

Ute på fina Lidingö är vi ett antal aktörer som kan hjälpa dig med olika typer av städning, som exempelvis hemstädning, storstädning och flyttstädning. Vi på Qleano har verksamhet över hela landet och utför städning för privatpersoner på Lidingö. Vår städpersonal har stor erfarenhet av att utföra Rut-tjänster i såväl villor som lägenheter och radhus.

De som anlitar oss för städning är allt från barnfamiljer till pensionärer och allt däremellan. Våra team omfattas alltid av sekretess och vi har väl beprövade rutiner för hur vi väljer vilka vi jobbar med, allt för att det ska kännas så tryggt och säkert som möjligt för dig. Boka gör du enklast genom att antingen ringa eller maila oss. Vi går då, tillsammans, igenom dina behov och önskemål och matchar ihop det med relevant städteam.

De flesta av våra städtjänster mot privatpersoner omfattas av Rut-avdraget. Detta innebär att du endast betalar halva arbetskostnaden. Tack vare skattereduktionen för hushållsnära tjänster är städning i hemmet en kostnad som fler och fler är villiga att ta. Detta visar sig inte minst på den ökande användningen av Rut sedan det infördes 2007.

Beroende på vilken tjänst du beställer kan du välja att antingen anlita oss på löpande timdebitering eller ett fast pris för uppdraget. I normala fall brukar vår flyttstädning utförs till ett fast pris per m2. Vid hemstädning brukar vi göra en provstädning, så att båda parter får känna på hur det fungerar, och därefter ger vi dig ett estimat på hur många timmar vi behöver ha för att utföra de sysslor du önskar hjälp med.
Har du inte provat att anlita någon för städning i hemmet tidigare så är det verkligen dags nu! Vi vågar lova att det finns få saker som slår känslan av att komma hem till ett nystädat och fräscht hem. Ring oss redan idag för din offert!

Bli kontaktad