Städning Kumla

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Städning Kumla – hitta rätt städbolag

Är du också trött på att städa och hellre vill lägga tid på något som du tycker är kul? Kanske umgås mer med dina barn, med din respektive eller varför inte ute i nature? Vill du lägga din tid på annat, så har du kommit helt rätt.

I Kumla kan Qleano hjälpa dig med det mesta inom städ

-flyttstädning

-hemstädning

-visningsstädning

-byggstädning

-storstädning
När du anlitar Qleano får du alltid ett bra städteam på plats som utför arbetet efter tydliga checklistor för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund i ditt val av städbolag.

50% rabatt på städning tack vare RUT-avdraget
Just nu kan får du även 50% avdrag när du köper städning tack vare RUT-avdraget. Skattereduktionen för hushållsnära tjänster innebär konkret att du får en faktura på halva beloppet från oss när du anlitar oss för städning i Kumla. Dessutom sköter vi all administration kring RUT-avdraget för att underlätta för dig som kund ännu mer. Det ska vara enkelt att få hjälp med städning! Läs gärna mer om RUT-avdraget här: http://qleano.se/faq/

Vi tror på att göra det enkelt att konsumera tjänster och ge dig möjligheten att lägga tid och energi på saker som du tycker är kul.

Hur får jag hjälp med städningen?
Kontakta oss på 010-330 99 55 eller på support@qleano.se och du får snabbt, smidigt och enkelt ett förslag presenterat för dig som är helt anpassat efter dina behov och önskemål. Vi är medvetna om att det är ett stort beslut att släppa in någon annan person i ditt hem och vi jobbar ständigt för att förbättra vår service och kvalité. Dessutom får du alltid hos oss en dedikerad kundtjänst som har hög tillgänglighet där du får bra kontakt, både över telefon och mail.

Att anlita något för att ta hjälp med städningen ska vara enkelt, smidigt och kul. Det är just det som vi på Qleano vill åstadkomma. Kontakta oss gärna och vi hjälper dig vidare med att hitta en bra lösning för städning i Kumla.

Bli kontaktad