Städning Karlskoga

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Städning Karlskoga – vi hjälper dig att hitta rätt

Behöver du hjälp med städning i Karlskoga och inte vet hur du ska gå tillväga? Här kommer en snabbguide om hur du enklare kan hitta rätt städleverantör.  

  1. Fundera över vad som är viktigt för dig när du anlitar någon för städning och vilken tjänst du vill ha hjälp med. Är det viktigt att det alltid är samma person som städar hos dig? Att bolaget som du får hjälp av är tillgängliga när du har frågor? Eller vad är viktigast för dig?
  2. Sök runt efter bolag som kan hjälpa dig och jämför gärna ett par bolag, då uppläggen mellan bolagen ofta skiljer sig.
  3. Börja ta dialog med städbolag som kan hjälpa dig med den typen av uppdrag som du vill ha hjälp med och säkerställ att de kan erbjuda det som är viktigt för just dig.

Hos oss på Qleano kan du hjälp med de flesta typer av städningar i ditt hem.

-Städning

-Hemstädning

-Flyttstädning

-Storstädning

-Visningsstädning.
Via Qleano kan du även få hjälp med att komma vidare i de tre första stegen av processen att hitta rätt städbolag, då vi är väldigt duktiga på kommunikation över både telefon och mail där allt syftar till att göra det så bra och smidigt som möjligt för dig när du ska välja en trygg partner för städning.

Sedan ett antal år tillbaka kan du även göra avdrag för hushållsnära tjänster som gör att du bara betalar halva beloppet för städning i hemmet när du beställer som privatperson. En fördel med att anlita oss är också att vi sköter hela administrationen kring RUT-avdraget med Skatteverket för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig att konsumera städning.
Läs gärna mer om RUT-avdraget här: http://qleano.se/faq/

För att komma vidare och få en prisindikation och ett uppläggsförslag, kontakta oss gärna på 010-330 99 55 eller support@qleano.se.

Hos oss får du en dedikerad support och alltid svar på alla funderingar som kan dyka upp när du är intresserad eller får hjälp med städning.

Bli kontaktad