Hemstädning Halmstad

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Hemstädning Halmstad

Alla familjer, alla hem och alla bostäder har olika vanor när det kommer till hemstädning. En del av oss städar lite varje vecka, en del varannan vecka och en del genomför en storstädning kanske en gång per månad. Hur städningen i ditt hem hanteras beror oftast på hur jobb- och livssituationen men också vad du vill göra med den fritid du har.

Det blir allt vanligare att ta hjälp av ett städbolag med sin städning i hemmet. Detta beror mycket på att Rut-avdraget gör att du endast betalar 50% av arbetskostnaden men också på en rad andra faktorer. Tack vare att det idag blivit billigare att köpa hemstädning har fler börjat nyttja tjänster som flyttstädning, hemstädning, byggstädning osv. Detta har också gjort att det idag är socialt accepterat att ta hjälp i hemmet på ett sätt som det kanske inte var för bara 10-15 år sedan.
Vi på Qleano är rätt städbolag för dig i Halmstad. Vi har kvalitétssäkrade städteam med stor erfarenhet av de olika Rut- och städtjänster som finns att välja mellan. Oavsett om du väljer att anlita oss eller någon av våra branschkollegor ska du alltid kolla så att du får en garanti på ditt utförda städuppdrag och att det finns en tydlig checklista för städningen. Jämför gärna olika aktörer för att få dig en egen känsla kring hur seriösa de är och välj sedan med omsorg. Varför? För vi vet hur mycket tid och energi du kommer att spara när du hittat rätt städbolag för din städning i hemmet. Du kommer givetvis själv kunna välja vilken frekvens du vill ha och hur du vill att städteamen ska prioritera de olika städuppgifterna hemma hos dig. Gäller det inte hemstädning utan snarare flyttstädning behöver du inte tänka på mycket mer än att låsa upp för vårt städteam när vi kommer. Vi utgår från vår egna checklista och ger dig hela 14 dagars garanti på flyttstädningen, något som gör att den som ska flytta in i bostaden eller din hyresvärd hinner besikta bostaden utan att du ska behöva oroa dig för att själv behöva åka tillbaka och åtgärda de missar som mot förmodan skulle kunna ske.

Bli kontaktad