Hemstädning Borås

Bli en av hundratals nöjda kunder som anlitar oss för städning varje månad

Hemstädning Borås – snabb offert från kvalitetssäkrade bolag

Långa jobbkvällar, barn ute på olika aktiviteter och slut på energi. Det är kanske inte då man är som mest peppad på att ställa sig och dammsuga, damma och våttorka hemma.

Det har aldrig varit enklare att beställa hemstädning i Borås än vad det är idag. Allt du behöver göra är att ringa, maila eller boka din städning direkt via vår hemsida. Tillsammans med dig kommer vi sedan överens om det praktiska. Vilken veckodag vill du ha hjälp? Hur ofta vill du ha det städat hemma? Vad vill du ha hjälp med?

Vi ser till att du får samma städteam ute hos dig vid varje städtillfälle och har även vår hemstädningschecklista att utgå ifrån, en lista som är framtagen genom dialog med de tusentals kunder vi haft sedan starten 2011. Vill du att vi ska fixa med fönsterputs, ugnsrengöring eller rensning av golvbrunnar så kan vi självfallet även ordna med det.

Hemstädning som tjänst omfattas av Rut-avdraget. Det innebär att du för de hushållsnära tjänster du beställer endast betalar 50% av arbetskostnaden. Detta har gjort att allt fler tar hjälp med hemstädning och högst sannolikt känner du någon som beställt antingen hemstäd eller flyttstäd under det senaste året. Av de som en gång provat på att ha löpande hemstädning är det få som inte uppskattar tjänsten. Vi har många kunder som inte förstår hur de klarade sig utan den tids- och energibesparing det innebär tidigare, något som så klart uppskattas av oss på Qleano och våra medarbetare – att få göra skillnad.

Varför vänta? Se till att boka in en provstädning och se om hemstädning är något för dig. Johanna, Jenny eller Anton i vår kundtjänst står redo att hjälpa dig med dina frågor och funderingar. Se till att få mer tid och energi över i vardagen och använd dig av en leverantör som kan leverera den service och kvalite du söker!

Bli kontaktad