Hemstädning Växjö

Gratis offert utan förpliktelser

 • Sak- och ansvarsförsäkring upp till 10 mkr
 • Regelbunden kontroll av samarbeten mot Skatteverket
 • Bemannad kundtjänst som är tillgänglig över telefon
 • Få snabb offert – utan förpliktelser
 • Besiktningsgaranti på utförda uppdrag

Ett tryggt och säkert alternativ

Med över 25 000 utförda hem- och flyttstädningar vet vi hur svårt det kan vara att utföra ett bra städuppdrag, men också att hitta rätt bland alla städbolag. Förutom vår egna erfarenhet från att driva städbolag har vi under våra verksamma år samlat på oss en stor och gedigen erfarenhetsbank – erfarenheter vi använder för att ta hjälpa dig med din hemstädning idag!

 • Sak- och ansvarsförsäkring
 • Alltid 14 dagars besiktningsgaranti på utförda uppdrag
 • Bemannad kundtjänst
 • Fast pris och kostnadsfri offert inom 24 h
Besiktningsgaranti på utförda hemstädningar
Vi gör det enkelt att hitta rätt städbolag
 1. Fyll i dina uppgifter i formuläret
 2. Få din kostnadsfria offert inom någon arbetsdag från en lokal aktör
 3. Välj själv om du vill boka via Qleano eller ej

Vad händer nu?

Att beställa en hemstädning har aldrig varit enklare
13595608-0-1447173946-support

Vår bemannade kundtjänst nås över såväl telefon som mail och är redo att hjälpa dig med de frågor du har kring din flyttstädning.

Kontakta oss
13595663-0-blob

Vår hemstädning utförs alltid i enlighet med de riktlinjer vi kommer överens med dig som kund om. Läs mer om hemstädning här!

Läs mer om hemstädning
13595778-0-1447174531-shield

Alla bolag som utför hemstädningar för Qleano är kontrollerade av oss, har F-skatt och genomgår kontinuerliga kontroller mot Skatteverket.

Lås vår FAQ

Våra kunder

Läs några omdömen av våra kunder
12667979-0-1

Johanna

Städkund

decot

“Jag är jättenöjd med Qleanos städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.”

12667983-0-2

Anna

Städkund

decot

“Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.”

Hemstädning Växjö - få mer tid till annat

Att bo i en städad och ren miljö är viktigt för nästan alla. Ett stökigt hem kan ofta skapa stress, något som lätt kan undvikas. Men att hinna med städningen är inte så lätt som det kan verka. Efter en lång dag på jobbet är det få som orkar dra fram dammsugaren, rengöringsmedlen och börja städa. Beroende på hur stort du bor kan hemstädningen kräva många timmar varje vecka, timmar som kunde användas på något roligare. Vi erbjuder komplett hemstädning i Växjö och vi har samlat flera professionella städfirmor på ett och samma ställe. Här kan du enkelt och smidigt jämföra de olika städföretagen och hitta en städservice som passar dina ändamål. En del gillar att få lite extra hjälp med badrum och kök, medan andra vill få hemstädning i hemmets alla rum.

Oavsett vad du har för önskemål kan våra städare hjälpa dig – en gång i veckan, varannan vecka eller några gånger om året. Våra städfirmor följer strikta checklistor för att städning hemma ska bli noggrant utförd och för att du ska kunna komma hem till ett fläckfritt resultat. På checklistan kan du se alla områden som våra städbolag utför, exempelvis avtorkning av köksfläktar, rengöring av skåp, dammsugning och vädring av mattor. Du kan även välja fler tillval som ugnsrengöring, fönsterputsning och invändig rengöring av vitvaror.

När du behöver oss

Våra städare kan komma hem till dig på en regelbunden basis eller vid behov. Kanske ska du ha en middagsbjudning och känner inte riktigt att du hinner med att städa. Ring till oss så hjälper vi dig att snabbt och smidigt hitta en pålitlig städfirma i Växjö. Vi kan även lämna ett prisexempel direkt för att ge dig ett exakt pris innan städningen påbörjas. Städhjälp är alltid bra att köpa, oavsett om du behöver hushållsnära tjänster i vardagen eller per kvartal.

Bli kontaktad