Flyttstädning Katrineholm

Gratis offert utan förpliktelser

 • Sak- och ansvarsförsäkring upp till 10 mkr
 • Regelbunden kontroll av samarbeten mot Skatteverket
 • Bemannad kundtjänst som är tillgänglig över telefon
 • Få snabb offert – utan förpliktelser
 • Besiktningsgaranti på utförda uppdrag

Ett tryggt och säkert alternativ

Med över 25 000 utförda hem- och flyttstädningar vet vi hur svårt det kan vara att utföra ett bra städuppdrag, men också att hitta rätt bland alla städbolag. Förutom vår egna erfarenhet från att driva städbolag har vi under våra verksamma år samlat på oss en stor och gedigen erfarenhetsbank – erfarenheter vi använder för att hjälpa dig med din flyttstädning idag!

 • Sak- och ansvarsförsäkring
 • Alltid 14 dagars besiktningsgaranti på utförda uppdrag
 • Bemannad kundtjänst
 • Fast pris och kostnadsfri offert inom 24 h
Besiktningsgaranti på utförda flyttstädningar
Vi gör det enkelt att hitta rätt städbolag
 1. Fyll i dina uppgifter i formuläret
 2. Få din kostnadsfria offert inom någon arbetsdag från en lokal aktör
 3. Välj själv om du vill boka via Qleano eller ej

Vad händer nu?

Att beställa en flyttstädning har aldrig varit enklare
13595608-0-1447173946-support

Vår bemannade kundtjänst nås över såväl telefon som mail och är redo att hjälpa dig med de frågor du har kring din flyttstädning.

Kontakta oss
13595663-0-blob

Vår flyttstädning utförs alltid i enlighet med de riktlinjer som anses vara branschstandard, Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning. Läs mer om flyttstädning här!

Läs mer om flyttstädning
13595778-0-1447174531-shield

Alla bolag som utför flyttstädningar för Qleano är kontrollerade av oss, har F-skatt och genomgår kontinuerliga kontroller mot Skatteverket.

Läs mer om hur det fungerar

Våra kunder

Läs några omdömen av våra kunder
12667979-0-1

Johanna

Flyttstädningskund

decot

Jag är jättenöjd med Qleanos städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.

12667983-0-2

Anna

Flyttstädningskund

decot

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.

Flyttstädning Katrineholm - boka via oss och få besiktningsgaranti

Ska du byta bostad i Katrineholm? Lej bort ett av de största projekten i en flytt till proffsen! Vi pratar såklart om flyttstädningen. Flyttstädning är en tidskrävande process som måste ge ett fläckfritt och felfritt resultat. Något som eventuella köpare ofta stör sig på är när bostaden ser smutsig och oren ut. Detta är något som lätt kan åtgärdas genom att anlita städfirmor i Katrineholm. Vi har samlat många omtyckta firmor i din närhet som har stor branscherfarenhet av just flyttstädning. Eftersom du förmodligen behöver lägga din tid på andra saker som rör flytten, exempelvis packning, flytta prylar, komma i ordning i den nya bostaden och andra administrativa delar, är det skönt att få hjälp med städningen. I en flyttstädning ska allt skina och bli rent. Här krävs mer än dammsugning och torkning av bänkar. Våra städare följer alltid en noggrant iordningställd checklista som innefattar allt från fönsterputsning och avtorkning av dörrhandtag, lister och elskåp till tvätt av badkar, golvbrunnar, ventiler och vitvaror, för att nämna några. Checklistan följer Mäklarsamfundets riktlinjer för utflyttstädning. För att undvika konflikter mellan dig som flyttar ut och de nya bostadsägarna, är det skönt att slippa tänka på flyttstädningen.

Spara tid och slipp stress

Alla delar som rör en flytt tar stor tid och möda och det är ofta guld värt att åtminstone få slippa ett stort och stressigt moment. Här kan du hitta flera omtyckta städfirmor som har all kunskap, alla verktyg och stor erfarenhet kring flyttstädning i Katrineholm. Genom att leja bort jobbet till firmor som känner till området och som dessutom har all den kunskap som behövs, kan du känna dig trygg. Vi ger alltid våra kunder en nöjd-kund-garanti på 14 dagar och under hela städprocessen har du alltid full kostnadskontroll. Du kan ringa oss redan idag för att få en snabb offert.

Bli kontaktad