Flyttstädning Gävle

Gratis offert utan förpliktelser

 • Sak- och ansvarsförsäkring upp till 10 mkr
 • Regelbunden kontroll av samarbeten mot Skatteverket
 • Bemannad kundtjänst som är tillgänglig över telefon
 • Få snabb offert – utan förpliktelser
 • Besiktningsgaranti på utförda uppdrag

Ett tryggt och säkert alternativ

Med över 25 000 utförda hem- och flyttstädningar vet vi hur svårt det kan vara att utföra ett bra städuppdrag, men också att hitta rätt bland alla städbolag. Förutom vår egna erfarenhet från att driva städbolag har vi under våra verksamma år samlat på oss en stor och gedigen erfarenhetsbank – erfarenheter vi använder för att hjälpa dig med din flyttstädning idag!

 • Sak- och ansvarsförsäkring
 • Alltid 14 dagars besiktningsgaranti på utförda uppdrag
 • Bemannad kundtjänst
 • Fast pris och kostnadsfri offert inom 24 h
Besiktningsgaranti på utförda flyttstädningar
Vi gör det enkelt att hitta rätt städbolag
 1. Fyll i dina uppgifter i formuläret
 2. Få din kostnadsfria offert inom någon arbetsdag från en lokal aktör
 3. Välj själv om du vill boka via Qleano eller ej

Vad händer nu?

Att beställa en flyttstädning har aldrig varit enklare
13595608-0-1447173946-support

Vår bemannade kundtjänst nås över såväl telefon som mail och är redo att hjälpa dig med de frågor du har kring din flyttstädning.

Kontakta oss
13595663-0-blob

Vår flyttstädning utförs alltid i enlighet med de riktlinjer som anses vara branschstandard, Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning. Läs mer om flyttstädning här!

Läs mer om flyttstädning
13595778-0-1447174531-shield

Alla bolag som utför flyttstädningar för Qleano är kontrollerade av oss, har F-skatt och genomgår kontinuerliga kontroller mot Skatteverket.

Läs mer om hur det fungerar

Våra kunder

Läs några omdömen av våra kunder
12667979-0-1

Johanna

Flyttstädningskund

decot

Jag är jättenöjd med Qleanos städning. De svarade snabbt på mail när jag hade frågor innan och nyckelhanteringen var smidig. Städningen blev godkänd och helhetsintrycket är att allt fungerade väldigt smidigt.

12667983-0-2

Anna

Anna

decot

Snabb och bra service. Vi var mitt i ett renoveringskaos som drog ut på tiden och behövde snabbt få in städhjälp för att kunna njuta av ett rent hem under julen. Vi möttes av proffsig personal och blev väldigt bra bemötta. Resultatet blev vi nöjda med, ett rent hem och det var noggrant utfört. Vi kommer definitivt använda oss av dem igen.

Flyttstädning Gävle – fast pris och besiktningsgaranti

Har du börjat leta runt på nätet i jakt på en bra städfirma i Gävle? Att leta, hitta och jämföra städföretag kan vara både jobbigt, krångligt och otroligt tidskrävande. Hos oss kan du istället enkelt jämföra alla olika städfirmor i Gävle på ett och samma ställe. Vi har många anslutna städare i Gävle som utför flyttstädningar. Om du ska flytta är det väldigt praktiskt och bekvämt att få hjälp med just flyttstädningen, ett moment som annars tar lång tid, är slitigt och mödosamt. För att du ska bli nöjd med städningen utgår våra städfirmor från Mäklarsamfundets checklistor gällande flyttstädningen. Här kan du redan nu ta en titt för att se hur noggrant arbete de utför och alla de olika städmomenten.

Den främsta fördelen med att anlita en städfirma som utför en flyttstädning är såklart att du sparar väldigt mycket tid. En del personer kanske anser att de har tid och ork, men för många är vardagen redan fylld med måsten, särskilt mitt uppe i en flytt. Om du åtminstone vill slippa en tidskrävande och stor del i flytten kan våra städfirmor i Gävle hjälpa till! Hör gärna av dig till oss om du har särskilda önskemål. Du kan ta en titt på checklistan för att se alla delar som ingår i flyttstädningen. Om du tycker att något saknas går det säkert att lösa. Ring eller mejla oss så löser vi en skräddarsydd flyttstädning som passar dina behov.

Smidigt och prisvärt

Att anlita en professionell städfirma i Gävle är idag väldigt enkelt. Genom oss hittar du duktiga städare som har stor erfarenhet av flyttstädning i Gävle. När du hittat en firma du gillar är det bara att anlita dem via nätet. Tillsammans med städfirman kommer ni överens om en tid och ett datum som passar, ni kan även komma överens om hur nyckelöverlämningen ska hanteras. Med RUT-avdraget är det idag väldigt prisvärt att beställa hushållsnära tjänster. Kontakta oss för att få ett flyttstädningspris snarast!

 

Bli kontaktad